Expeditie Landgoed Willibrordus
Expeditie Landgoed Willibrordus Expeditie Landgoed Willibrordus Expeditie Landgoed Willibrordus Expeditie Landgoed Willibrordus Expeditie Landgoed Willibrordus

Ontdek het Landgoed Willibrordus onder begeleiding van een expeditieleider. Maak een mooi ommetje op het landgoed en hoor over de geschiedenis en de huidige ontwikkelingen.

De expeditie start bij De Trog of bij Verhalenkamer Willibrordus en voert je langs de monumentale gebouwen en bijzondere plekken op het landgoed.

Met een expeditieleider wandel je ruim een uur over Landgoed Willibrordus. De expeditieleiders zijn allen vrijwilliger en hebben zo allemaal hun eigen expertise. De expeditie eindigt in de Theeschenkerij/Galerie de Trog voor een heerlijk kopje koffie of thee met vers gebakken taart.

Tip
De expeditie is goed te combineren met een bezoek aan het archeologie museum Baduhenna, Historische Museum Heiloo, het Toverlantaarn Museum, een rondleiding door de Verhalenkamer Willibrordus, de Cultuurkoepel (met de fraaie gebrandschilderde ramen) of een bezoek aan de kaasmakerij Landgoed Willibrordus.

Expeditie Landgoed Willibrordus

Landgoed Willibrordus

Kennemerstraatweg 464
Heiloo

(06) 22 79 53 36

info@verhalenkamerwillibrordus.nl
bit.ly/2NYHvM3
Datum
zondag 3 maart 2024
(op afspraak)
Tijden

Op afspraak

Deelname

€ 8,- p/p
inclusief de koffie/thee en gebak

Extra informatie

Aanmelden voor expedities of informatie over (op maat gemaakte) arrangementen: mail naar info@verhalenkamerwillibrordus.nl of bel (06) 22 79 53 36

Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.