Adverteren

Wat Gaan We Doen (WGWD) is het meest complete en toegankelijk crossmediale platform dat vertelt welke activiteiten er te doen zijn in Mooi-Kennemerland (de gemeenten: Bergen, Castricum, Heiloo, Uitgeest en Heemskerk).

Daarnaast geeft WGWD praktische informatie, zoals over waar koop ik duinkaarten, hoe is het parkeren geregeld, waar huur ik een strandrolstoel, waar is een huisarts of apotheek gevestigd enz.

Sinds de oprichting in 2014 heeft WGWD ruim 3 miljoen bezoekers én bewoners geënthousiasmeerd om een activiteit te ondernemen in Mooi-Kennemerland. Alles in het Nederlands en Duits.

WGWD richt zich met name op de vrouwelijke bezoekers en bewoners, tussen de 25-34 (jonge gezinnen) en 45-64 jaar.

WGWD bestaat uit:
• Online platform
• Jaarlijks vakantiemagazine (oplage 80.000)
• Maandelijkse nieuwsbrief
• Social media

Wil je jouw bedrijf/organisatie/activiteit onder de aandacht brengen bij een groot publiek in de toeristische en recreatieve sector? Zowel in het Nederlands als in het Duits? Doe mee met Wat Gaan We Doen en maak gebruik van de communicatiemix die we voor je samenstellen.

Met de juiste keuze in de communicatiemix komen er meer bezoekers en (nieuwe) klanten naar jouw bedrijf/organisatie/activiteit. De cijfers en tevreden klanten laten dat zien. 

Wil je meer bereik, online en/of offline? Wil je meer (nieuwe) klanten of bezoekers? Al vanaf 150,- euro zijn er communicatiemogelijkheden.

Neem contact op met Esther van der Aar (06) 22 18 75 97