Camperduin
Camperduin Camperduin

Stranddorp Camperduin
Samen met Schoorl en Groet ligt Camperduin als een lint aan de rand van de Schoorlse Duinen. De duinen worden steeds smaller naarmate je Camperduin nadert. Hier vind je de ultieme natuurbeleving: ruimte, natuur, zon en wind. In dit weidse kustgebied kom je vanzelf tot rust.

Nieuw strand
De kustlijn werd lange tijd gedomineerd door de Hondsbossche Zeewering; een 5,5 km lange verharde dijk die het land beschermde tegen de zee. In 2015 ging het gebied geheel op de schop. Het strand- en de duinstrook is verbreed ter grootte van driehonderd voetbalvelden. Daarnaast is er een prachtige strandlagune aangelegd.

Strandlagune
Nergens in Nederland is een lagune te vinden zoals bij Camperduin. De lagune is een uniek en spiegelglad meertje op het strand van Camperduin en is de ideale locatie  om kennis te maken met diverse activiteiten, zoals suppen, wind- of golfsurfen. En natuurlijk lekker pootje baden.

Dagje uit
Het brede strand met panoramaduin, de lagune, bos, duin, weiland en laag polderland - waar je heerlijk kunt wandelen, paardrijden of fietsen - bieden volop mogelijkheden voor een dagje uit.