Contact

De Bladenmaaksters
Wij zijn Doreen Dekker en Ellen van Kaam* en genieten van het gebied waar wij wonen en op stap gaan. Wij voelen ons bevoorrecht dat we zoveel diversiteit binnen handbereik hebben en delen dit graag met je. Ook aan de Duitssprekende bezoekers, vandaar dat de site www.watgaanwedoen.nl en het Vakantiemagazine zowel in het Nederlands als het Duits is.

Wat Gaan We Doen

Wij hebben dit concept in 2013 bedacht en in 2014 kwam de website online. Inmiddels is er in 2019 een geheel vernieuwde website gelanceerd, met nog betere koppelingen tussen wat je kunt DOEN en hoe je je bezoek handig kunt plannen. En elk jaar geven wij ons leuke Vakantiemagazine uit, dat graag door iedereen gratis wordt meegenomen.

We vertellen je het met plezier
Omdat we veel op stap gaan weten we wat er te DOEN is. We kennen de leuke restaurants, de gezellige hotels, campingplaatsen, originele winkels enz. enz. Door de jaren heen hebben we een enorm netwerk opgebouwd en kennen we heel veel bedrijven, die we jou ook willen laten leren kennen.

Virtuele gastvrouw
Wij verzamelen zoveel mogelijk informatie voor je en zijn hierbij graag je virtuele gastvrouw.

Mooi-Kennemerland
Heb vooral veel plezier in Mooi-Kennemerland! Hier is veel leuks te doen in de vijf gemeenten die in dit gebied liggen: Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Heiloo en Bergen. Van kastelen tot het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, van het Oer-IJ tot Landgoed Willibrordus en van duin, bos, strand en zee… en alles wat daartussen ligt.

Veel plezier!

Doreen & Ellen

* Actieve en enthousiaste ondernemers (resp. Studio Door en Het Communicatie Team)

LET OP! Wij organiseren zelf geen activiteiten/evenementen. Wij geven het graag aan je door. Heb je vragen over een bepaald evenement, neem dan contact op met de organisator zelf. Je vindt de gegevens bij de activiteit.

Ellen van Kaam (06) 23 66 62 48 (niet bellen over de activiteit zelf, over je vragen/opmerkingen/ideeën staan we je graag te woord)

Doreen Dekker (06) 42 51 75 52 (niet bellen over de activiteit zelf, over je vragen/opmerkingen/ideeën staan we je graag te woord)

Kantoor
De Telefoon Centrale, unit 1.18, Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar (1e etage).

Postadres
Koelmalaan 350, unit 1.18, 1812 PS  Alkmaar

info@debladenmaaksters.nl
www.debladenmaaksters.nl

KvK 53323009