Zenmoodz Beauty & Spa
Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa

In Zuiderduin vind je Beauty & Spa: Zenmoodz. Hier kun je een hele dag of paar uur heerlijk relaxen. In de schoonheidssalon kun je jezelf van top tot teen laten verwennen met onder meer gezichtsbehandelingen, zuurstofbehandelingen voor het gezicht, lichaamsmassages, scrubs, pakkingen, en voor een voet- en handspa.

Saunafaciliteiten
De saunafaciliteiten bieden ook voldoende afwisseling. Kies bijvoorbeeld voor de helende werking van de zoutsauna. Door de warmte komen allerlei mineralen vrij, die een positieve invloed hebben op je gestel en erg goed zijn voor de luchtwegen. Er zijn daarnaast diverse Finse sauna’s, een stoombad, infraroodcabine en Japanse baden. Dit zijn tonnen met verwarmd gezuiverd water. Heerlijk na de koude douche of dompelbad.

Zenmoodz heeft tevens een prachtig binnenzwembad en whirlpool. Het water heeft een bijzonder aangename temperatuur van 31ºC. Op het dakterras kun je afkoelen na een saunagang of heerlijk van de zon genieten. Tevens is er een relaxruimte bij het dakterras speciaal voor de saunagasten.

Maandaanbieding
Elke maand is er een nieuwe aanbieding boordevol korting waarmee je geniet in de beautysalon. Een heerlijke massage een gezichtsbehandeling of een mix, net waar je voorkeur naar uitgaat! Check zenmoodz.nl voor de actuele maandaanbieding.

Zenmoodz Beauty & Spa

Hotel Zuiderduin

Zeeweg 52
Egmond aan Zee

(072) 750 20 60

info@zenmoodz
www.zenmoodz.nl
Datum
dinsdag 7 februari 2023
(hele jaar geopend)
Tijden

Dagelijks 10.00 - 22.00 uur