Zenmoodz Beauty & Spa
Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa Zenmoodz Beauty & Spa

In Zuiderduin vind je een geheel vernieuwde Beauty & Spa: Zenmoodz. Hier kun je een hele dag of paar uur heerlijk relaxen. In de schoonheidssalon kun je jezelf van top tot teen laten verwennen met onder meer gezichtsbehandelingen, hammam, massages en veel meer.

Saunafaciliteiten
De saunafaciliteiten bieden ook voldoende afwisseling. Kies bijvoorbeeld voor de helende werking van de zoutsauna. Door de warmte komen allerlei mineralen vrij, die een positieve invloed hebben op je gestel en erg goed zijn voor de luchtwegen. Er zijn daarnaast diverse Finse sauna’s, een stoombad, infraroodcabine en Japanse baden. Zenmoodz heeft tevens een prachtig binnenzwembad en whirlpool. Het water heeft een bijzonder aangename temperatuur van 31ºC. Regelmatig terugkerende bezoekers kunnen een Zenmoodz VIP-pas aanschaffen, waarmee je allerlei voordeel krijgt. 

VIP-pas

Deze pas biedt aantrekkelijke kortingen bij Zenmoodz Beauty & Spa: geniet van de Finse sauna's, Japanse baden, mint stoombad, lounge sauna, helende zoutsauna, infraroodcabine, zwembad en whirlpool. En ook een scala aan behandelingen in de schoonheidssalon, die zijn afgestemd op de verzorging van jouw huid.

Zenmoodz Beauty & Spa

Hotel Zuiderduin

Zeeweg 52
Egmond aan Zee

(072) 750 20 60

info@zenmoodz
www.zenmoodz.nl
Datum
donderdag 3 december 2020
(hele jaar geopend)
Tijden

Dagelijks 10 - 22 uur