SBB - Schatgraven

Heb jij het al gehoord? In het Klimduin in de duinen van Schoorl zijn schatten verstopt. Ben jij een superspeurneus? Kom dan een avondje schatgraven! 

Ahoi avonturiers! Na een woeste zeeslag zijn de piraten gestrand op het strand. Hun schip is verwoest door de beruchte Zwartbaard, die op hun goud uit was. Met hun laatste krachten sleepten de piraten de zware schatkist door de donkere Schoorlse duinen, op zoek naar voedsel en water. Maar boven aan het Klimduin gebeurde het ondenkbare: een piraat viel en de schatkist viel uit hun handen! De deksel schoot open en alle goudstukken rolden naar beneden.

Het is een ramp! Zonder goud kunnen de piraten niets meer. En nu hebben ze jouw hulp nodig! Kom naar het Klimduin en help mee zoeken naar de verloren goudstukken. Vind jij een van de 5 waardevolle goudstukken? Dan wacht er een speciale beloning op jou! En als dank voor je hulp, ontvang je een tegoedbon voor een heerlijk ijsje bij De IJsbeer in het centrum van Schoorl.

Trek je piratenkostuum aan en beleef een spannend avontuur met ons. Samen vinden we de schat terug! Tot dan, piraten in spe!

SBB - Schatgraven

Datum
dinsdag 6 augustus 2024
dinsdag 13 augustus 2024
dinsdag 20 augustus 2024
(div. data)
Tijden

19.00 - 19.30 uur

Deelname

€ 3,50 p/p

Graag aanmelden.

Extra informatie

Leeftijd: van 3 tot 10 jaar.

Betaald parkeren is tot 19.00 uur.