Verhalenkamer Willibrordus

Verhalenkamer Willibrordus voert je langs de vele verhalen over het verleden en het heden van de psychiatrie. Er is uiteraard specifiek aandacht voor de rijke geschiedenis van deze bijzondere locatie. Landgoed Willibrordus is al meer dan vijfentachtig jaar een bruisende plek; ‘gesticht’ aan de rand van het dorp, maar tegenwoordig opgenomen in het culturele en recreatieve hart van Heiloo!

Waar de psychiatrie vroeger in isolement werkte maakt ze tegenwoordig deel uit van de maatschappij en heeft betrekking op alle mensen. Aan dit besef draagt de Verhalenkamer op verrassende, creatieve en educatieve wijze bij, bijvoorbeeld door het laten vertellen van Herstelverhalen (elke eerste dinsdagavond van de maand om 19.00 uur). De Verhalenkamer levert zodoende een positieve bijdrage aan de de-stigmatisering van mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid.

VVV informatiepunt en Landgoedwinkel
De Verhalenkamer heeft een spilfunctie en een VVV agentschap op het Landgoed. Vanuit de Verhalenkamer starten zowel wandelexpedities als fietsroutes.

Verhalenkamer Willibrordus

Landgoed Willibrordus

Kennemerstraatweg 464
Heiloo

info@verhalenkamerwillibrordus.nl
www.verhalenkamerwillibrordus.nl
Datum
donderdag 3 december 2020
(hele jaar geopend; van dins- t/m zondag)
Tijden

1 september tot 1 mei
11 - 16 uur

1 mei tot 1 september
10 - 16 uur

Entree

Gratis

Extra informatie

1ste dinsdag van de maand 'herstelverhalen', aanvang 19 uur