Renske Ypma Kleur & Ontspanning
Renske Ypma Kleur & Ontspanning Renske Ypma Kleur & Ontspanning Renske Ypma Kleur & Ontspanning Renske Ypma Kleur & Ontspanning Renske Ypma Kleur & Ontspanning Renske Ypma Kleur & Ontspanning

Een paar uur lang je gevoel uiten door te schilderen of te tekenen op je eigen manier met kleuren die bij jou passen. Lekker ontspannen bezig zijn. Niets moet en alles is goed.

Ontspanning, plezier, kleur en reflectie... Dat gebeurt er tijdens een workshop intuïtief schilderen. Door middel van verschillende opdrachten, die je helpen om vanuit je gevoel te werken, ga je op je eigen manier aan de gang. Waarbij je niet hoeft te kunnen tekenen of schilderen. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet goed doet. Daar gaat het bij deze workshops niet om!

De opdrachten, het tekenen, het schilderen en met kleur werken, stimuleren jouw creatieve denken en werken. Als je eenmaal bezig bent en de gedachte dat je iets ‘moet’ loslaat, dan gaat het vanzelf. Je gevoel en je onderbewuste krijgen een kans om zich te laten zien en in jouw werk kun je dat zien of aflezen. Als je tekening of schildering klaar is, kijken we samen naar wat dat jou te zeggen heeft (als je daar prijs op stelt).

Individuele- en groepsworkshops
Als je alleen of met een groepje boekt is de ruimte, tijd en aandacht exclusief voor jou en/of jouw groep. Er zijn dus geen andere deelnemers bij. Leuk als vriendinnenuitje of om samen met familie of collega's te doen!

Groepsworkshops, individueel te boeken
Sommige open workshops staan vermeldt in de agenda, op datum. Hiervoor kun je op individuele basis aanmelden en kom je in een inspirerend groepje terecht.

Atelier
De workshops vinden plaats in het atelier in Schoorl, met in de verte uitzicht op de duinen. Voorzien van een kop thee of koffie (cappuccino) ben je in alle rust lekker creatief bezig. Voor grotere groepen is het mogelijk om op locatie te komen.

Cadeautip
Denk eens aan een workshop intuïtief tekenen/schilderen als cadeau. Niet weer een gebruiksvoorwerp… maar samen schilderen. Of koop een cadeaubon, leuk om te geven!

Mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden. Wat dacht je van: Intuitief schilderenworkshop, Veranderworkshops, De kracht van kleur, Rouwverwerking. En er is meer.... Bekijk hier het overzicht van de intuïtieve teken-en schilderworkshops. De workshops zijn altijd inclusief materialen van goede kwaliteit en thee, koffie (cappuccino) of limonade.

Duur
De workshops duren 2,5 of 3 uur.

Renske Ypma Kleur & Ontspanning

Rijksweg 32
Schoorl

(06) 39 10 79 69

renskeypma@hotmail.com
renskeypma.com
Datum
Donderdag 29 februari 2024
(Kan op diverse dagen - op afspraak)
Extra informatie

Interesse? Vragen? Neem contact op met Renske (06) 39 10 79 69 of renskeypma@hotmail.com