Golden Smile International Comedy Filmfestival

Doe je mee de strijd aan te gaan tegen Blue Monday? De meest depressieve dag van het jaar... We gaan het grauwe gevoel in de maand januari te lijf met het Golden Smile International Comedy Filmfestival. Een week lang korte en lange films waar je gegarandeerd een glimlach op je gezicht van krijgt. Of nog beter: dubbel van het lachen ligt.

Lockdown
Goed nieuws tijdens de lockdown: gedwongen thuis zitten was nog nooit zo leuk. Met één ticket kun je de beste (en leukste) comedy kijken.

Golden Smile International Comedy Filmfestival
Een internationaal komisch festival. Hoe leuk is dat? Je ziet komische films uit heel de wereld. Van slapstick tot avondvullende features, stomme film, sketches, korte films, komische documentaires, kortom alle filmvormen die ons aan het lachen maken.

Online
Thuis geniet je van de films. Alles is coronaproof. En hoe leuk is het om te lachen tijdens deze depri-januari-maand tijdens de lockdown?!

Films
Vanuit de hele wereld zijn er films ingestuurd om mee te doen aan dit vrolijke filmfestival. Meer dan honderdvijftig films zijn in voorsessies bekeken en de leukste krijg jij tijdens het festival te zien. De lengte van de films varieert van vier seconden tot anderhalf uur. De films komen o.a. uit Iran, Korea, Frankrijk, de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Duitsland, Zweden, Hongarije, Australië, Tunesië, Israel, Spanje, Italië, China, België en Nederland. Benieuwd hoe men over humor denkt in andere landen? Bekijk dan zoveel mogelijk films.

Kijk op de website voor het volledige programma (wordt steeds aangevuld).

Tickets
Bestel hier je online tickets.

Humor verbroedert, wie kan lachen om anderen en vooral om zichzelf, verrijkt de wereld, maakt het mooier, veiliger en vooral vrolijker!

Golden Smile International Comedy Filmfestival

Datum
zaterdag 23 januari 2021
(t/m zaterdag 23 januari 2021)
TIjden

De films zijn on demand te bekijken. Kijken waar en wanneer je wilt.

Bestellen

Bestel hier je online tickets.