Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical
Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical

Vier kerst met een heerlijke familievoorstelling in de Grote Kerk Alkmaar: het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens: A Christmas Carol, een familievoorstelling voor 8 tot 88 jaar.

Gierigaard Ebenezer Scrooge
De gierigaard Ebenezer Scrooge heeft een grote hekel aan Kerstmis, liefdadigheid en mensen. Op Kerstavond krijgt hij bezoek van de geest van zijn overleden compagnon Jacob Marley. Deze kondigt aan dat Scrooge die nacht wordt bezocht door nog eens drie geesten. Deze nemen hem vervolgens mee op een wonderlijke en onvergetelijke reis langs zijn verleden; laten hem het heden zien en confronteren hem met zijn bleke toekomst. Als Scrooge zich realiseert dat hij nog invloed kan uitoefenen op zijn toekomst, probeert hij op kerstdag alsnog een positieve draai aan zijn leven te geven.

Heerlijk avondje uit
Een tijdloos verhaal, geestige verschijningen, veel humor en de prachtige kerk vormen de ingrediënten van een heerlijk avondje uit in ultieme kerstsfeer. Met Scrooge, de kerstmusical zet Alkmaar een feestelijk uitroepteken achter het jubileumjaar van de Grote Kerk. Ben jij erbij?!

Bob Cratchit en Scrooge nodigen je uit! Klik hier.

Familievoorstelling in de Grote Kerk: Scrooge de musical

Koorstraat 2
1811 GP Alkmaar

www.superstar.theater
Datum
Woensdag 26 december 2018
Data en tijden

Donderdag 13 december - 20.30 uur (première)*
Vrijdag 14 december - 20.30 uur*
Zaterdag 15 december - 17.00 uur*
Zaterdag 15 december - 20.30 uur (LAATSTE KAARTEN)
Zondag 16 december - 17.00 uur (UITVERKOCHT)
Zondag 16 december - 20.30 uur*

Tickets

Vanaf € 20,- en je kunt ze hier meteen bestellen (op = op)

Meer informatie

Bezoek hiervoor de website van Scrooge de musical