De Oude Keuken in Castricum/Bakkum
De Oude Keuken in Castricum/Bakkum De Oude Keuken in Castricum/Bakkum De Oude Keuken in Castricum/Bakkum De Oude Keuken in Castricum/Bakkum De Oude Keuken in Castricum/Bakkum De Oude Keuken in Castricum/Bakkum

In Castricum, midden in het groen, vind je De Oude Keuken, een sfeervol restaurant/Grand café in een rijksmonument; de voormalige keuken van Duin en Bosch. De Oude Keuken vormt het hart van de nieuwe woonwijk Dijk en Duin met aan de voorzijde een speeltuin en een dierenweide.

Je kunt bij De Oude Keuken terecht voor (h)eerlijke koffie of thee met diverse soorten taart, biologische lunchgerechten of een overheerlijke dagspecial. De chef-kok en zijn leerlingen zorgen voor verrassende smaakcombinaties uit alle windstreken. Voor alle producten geldt dat deze bij voorkeur ambachtelijk, biologisch en afkomstig zijn van sociaal-ondernemers.

Elk jaar zijn er nieuwe gezichten te zien zijn bij De Oude Keuken. Dat komt doordat De Oude Keuken een sociale onderneming en een bijzonder leerwerkbedrijf is. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken onderdeel uit van het team. Zij volgen diverse leer- en opleidingstrajecten en worden hierin ondersteund door geschoolde medewerkers en vrijwilligers. Zo leren zij hun plek in de wereld te veroveren.

De Oude Keuken heeft wisselende exposities en biedt regelmatig een podium voor muzikanten aan op de zondagen. De activiteiten die binnenkort plaatsvinden in De Oude Keuken vind je op deze pagina.

De Oude Keuken in Castricum/Bakkum

Oude Parklaan 117
1901 ZZ Castricum

(0251) 65 19 49

info@deoudekeuken.net
www.deoudekeuken.net
Openingstijden

Maan- t/m donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag
09.00 - 22.00 uur

SPECIAAL
De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd door de kok bij zijn vertrouwde biologische leveranciers. Met plezier wordt de maaltijd geserveerd door medewerkers van het leerwerkbedrijf.