The Billy Joel Experience

Dit wordt een geweldige avond vol spektakel. Tijdens deze fantastische dinnershow verzorgt Alexander Broussard een wervelende ode aan Billy Joel.

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’, het swingende ‘My life’, de prachtige ballad ‘Honesty’ en het lekkere Rock & Roll ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.

Hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland neerstrijkt. Het wordt dus hoog tijd voor een tribute. Geniet van: The Billy Joel Experience.

The Billy Joel Experience

Hotel Restaurant Zuiderduin

Zeeweg 52
Egmond aan Zee

(072) 750 20 00

info@zuiderduin.nl
zuiderduin.nl/evenementen
Datum
zaterdag 1 april 2023
Prijzen

Vanaf € 169,- p/p inclusief diner (koud en warm buffet en alle drankjes (Hollands assortiment)), overnachting in een tweepersoonskamer en uitgebreid ontbijtbuffet.

Tijden

Aanvang dinnershow 18.15 uur
Einde ± 00.30 uur

Extra informatie

Let op! De concerten zijn geliefd, het kan uitverkocht zijn. Check de website van Zuiderduin.