Landgoed Fair Noorderhoeve

Wat een leuke fair is dit! Op de Noorderhoeve kun je een zomerse feestdag meemaken op het boerenerf. Leuk voor jong en oud.

Je kunt - voor de verandering - je boodschappen DOEN op deze gezellige landgoedfair. Er zijn veel kramen waar je je weekendboodschappen kunt DOEN. Ook voor een cadeautje kun je hier goed terecht.

Wat kun je verwachten? Nou bijvoorbeeld groenten, zuivel en kaas van de Noorderhoeve zelf. Maar ook: molenproducten (van Molen de Gouden Engel), kruiden, thee en meer uit de Mijzerpolder, heerlijke maaltijdbroden, prachtige veldboeketten en tuinplanten.

Maar dit is nog niet alles hoor.... Zo kun je ook kijken naar Soep op de Soep met buitenkookketels, schapenvachten en de mandenmakerij de Mythe met manden in allerlei soorten en maten. Ook zijn er met wol zelfgebreide sjaals, dekens en vesten, schattige kinderjurkjes, verkleedkleren en gadgets, met biologisch katoenen beddengoed en tafelkleden. Het houdt maar niet op... want wat dacht je van sieraden, stoere buitenkachels, houten meubels en ander meesterwerk en er is met de hand geschept papier.

Ook voor de kinderen is er van-alles-en-nog-wat te DOEN:

  • Koe-quiz in het weiland
  • Pony-ritjes met het Ros Beyeart
  • Excursies met paard-en-wagen met Nico’s Paerdenkracht
  • Mozaïek maken bij Atelier Danielle
  • Breien/haken bij Workshops Alkmaar
  • Recycle Bags naaien bij Pure Coverz
  • Springkussen en landbouwmachines beklimmen

Aan het eind van de dag is er een swingend optreden waarbij je een combinatie te horen krijgt van jazz, blues en klezmer met uitstapjes naar het nabije oosten en melancholische westen. Voetjes van de vloer dus!

Landgoed Fair Noorderhoeve

Duinweg 125
Schoorl

http://www.noorderhoeve.nl/
Datum
Zaterdag 2 juli 2016
Tijden

10.00 - 16.00 uur

Toegang

Gratis