Duinmanege Van Poelenburgh
Duinmanege Van Poelenburgh Duinmanege Van Poelenburgh Duinmanege Van Poelenburgh Duinmanege Van Poelenburgh Duinmanege Van Poelenburgh Duinmanege Van Poelenburgh

Duinmanege Van Poelenburgh ligt in Schoorl aan het prachtige Noord-Hollandse bos- en duingebied. Dé uitvalsbasis om een prachtige buitenrit te maken. De gezellige vijfsterren M&RB-manege biedt de beginnende tot de gevorderde ruiter alle mogelijkheden om in een groep een buitenrit te maken. Door de ideale ligging kun je genieten van prachtige bos/duinritten, strandritten en volle maanritten.

Accommodatie
Er zijn twee overdekte rijbanen, twee buitenrijbanen (één dressuurbaan en één springbaan), een longeerkraal, diverse paddocks en een stapmolen. Verder is er een professionele instructie/vergaderruimte, een ruime kantine en zijn er slaapzalen.

Slaapgebouw
Blijven slapen kan ook! Voor 2 tot 4 personen is er een compleet ingericht appartement. Voor groepen tot 48 personen zijn er maar liefst drie slaapzalen met toiletgroepen. Iedere zaal is ingedeeld met acht vaste stapelbedden, voorzien van heerlijke dikke matrassen. Je hebt bij je bed een eigen stopcontact en leeslampje. Het slaapgebouw is volledig geïsoleerd, waardoor het 's zomers aangenaam koel blijft en in de winter behaaglijk warm. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van een groepsruimte met volledig ingerichte keuken, grote eettafel en gezellige houtkachel.

Lessen
Bij Duinmanege Van Poelenburgh volg je rijlessen op jouw niveau. Er zijn dressuurlessen, springlessen, carrousellessen, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. Ook is het mogelijk om een cursus grondwerk te volgen om de samenwerking en het contact tussen jou en je paard/pony te vergroten of verbeteren.

Naast paard- en ponyrijlessen kun je bij Duinmanege Van Poelenburgh terecht voor bedrijfsuitjes, teambuilding, kinderfeestjes, ponykamp, instructieweken en goede en complete pensionstalling voor je paard of pony, het leasen van een paard of pony én deskundig advies bij de aankoop van een paard.

Stalen ros
Een van de startpunten van de mountainbikeroute ligt aan de manege. Daarom kun je hier ook je stalen ros (mountainbike) en fietshelm huren. De bijna 16 kilometer lange route gaat over hoge duinen, door bossen en heide en langs De Kerf. De route is zowel grillig, uitdagend als afmattend. Echt gaaf om te doen. Je kunt de route op verschillende plaatsen starten en onderbreken of je maakt 'm korter door over te stappen op het fietspad. Zo kun je de route zo uitdagend maken als je zelf wilt.

Kortom, Duinmanege Van Poelenburgh is hét adres voor al jouw hippische wensen.

Duinmanege Van Poelenburgh

Duinweg 129
1871 AH Schoorl

manege@poelenburgh.nl
www.poelenburgh.nl
Datum
Zondag 31 december 2017
Openingstijden

Maandag t/m zondag 09.00 - 21.00 uur
Alleen 1e Kerstdag gesloten.