Veteranendag Uitgeest en Castricum

Op deze speciale dag is er een rondrit van ± 25 militaire oldtimers door Uitgeest, Akersloot, Limmen en Castricum. In Uitgeest start (08.45 uur) de historische optocht met legerwagens en motoren onder muzikale begeleiding. En via Akersloot en Limmen eindigt de stoet in Castricum met muziek van 'Emergo'.

Na afloop van deze historische tocht, wordt de stoet ontvangen bij het gemeentehuis Castricum. En hier is tevens de mogelijkheid om een rondrit te maken in een originele, groene (én lawaaierige) militaire oldtimer en een kijkje kunt nemen in een echte militaire veldkeuken

Jaarlijkse Nederlandse Veteranendag
Veteranendag is een jaarlijks eerbetoon aan alle Nederlandse veteranen - jong, oud, man en vrouw - die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Nederlandse Veteranendag vindt sinds 2005 jaarlijks plaats rond de geboortedag van Z.K.H. Prins Bernhard der Nederlanden. Nederland telt ruim 115.000 veteranen. Van Tweede Wereldoorlog-veteranen tot en met militairen ingezet bij de vredesmissies van nu, in Afghanistan en Mali. Met de Nederlandse Veteranendag geven wij maatschappelijke erkenning en waardering voor alle veteranen.

Download hier de route, waar je de voertuigen kunt zien.

Veteranendag Uitgeest en Castricum

Middelweg
Uitgeest

Datum
Zaterdag 22 juni 2019
Tijden

09.00 - 16.00 uur