Muziek in De Oude Keuken

Regelmatig is er muziek in De Oude Keuken. Beleef een comfortabele middag in deze gezellige lunchroom en luister naar fantastische optredens van o.a. plaatselijke artiesten.​​

Bij slecht weer wijken de artiesten uit naar de grote zaal (binnen), bij goed weer vinden ze plaats op het zonnige terras. Vanwege de rust van omwonenden wordt de muziek zo min mogelijk versterkt.

Zondagmiddag 12 maart, 15.00 uur - Groeisaam
Groeisaam bestaat uit de Castricummers Ronald, Gerard, Jan en Theo, die de zang voor zijn rekening neemt. De instrumentale bezetting omvat toetsen, gitaren, basgitaar en melodica. De ludieke naam is voortgekomen uit een optreden tijdens het muziektuinenfestival. Het repertoire is opgebouwd uit persoonlijke voorkeuren van elk van de bandleden en is heel divers. Van romantische luisterliedjes tot filmmuziek, songs in het popgenre en Ierse volksmuziek.

Zondagmiddag 26 maart, 15.00 uur - ‘t Duynvolck
Dit Noordhollands folk-ensemble staat voor plezier in akoestische muziek. Het repertoire bestaat uit een grote verscheidenheid aan traditionele en eigentijdse Ierse en Engelse melodieën en liederen. Daarnaast wordt soms een muzikaal uitstapje gemaakt naar ons eigen Hollandse genre of andere volksmuziek.
‘t Duynvolck bestaat uit Elsbeth de Wit (fluiten), Iris de Leur (viool), Olaf van Pruissen (gitaar) en Abel Drent (zang).

Voor de vaste bezoekers van de muziekmiddagen is het handig om te weten dat er weinig zitplaatsen zijn om zoveel mogelijk dansruimte te bieden. Dans je mee? Dan ben je welkom vanaf 14.00 uur, een uur eerder dan gebruikelijk.

Bekijk verder het programma en de aanvangstijden op de website van De Oude Keuken.

Muziek in De Oude Keuken

Oude Parklaan 117
Castricum

(0251) 65 19 49

www.deoudekeuken.net/muziek
Datum
Zondag 26 maart 2023
(meerdere data)
Tijden

15.00 uur (tenzij anders vermeld).

De Oude Keuken is 7 dagen per week geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Entree

Gratis
Uiteraard kun je een bijdrage voor de muzikanten achterlaten als je van de muziek hebt genoten.

Extra informatie

De Oude Keuken kan je bereiken door te navigeren naar Zeeweg 23, in Castricum. Sla daar linksaf (afslag GGZ Dijk en Duin) en volg de borden naar Restaurant De Oude Keuken.

Er is voldoende gratis parkeermogelijkheid.