Hoever Heerlijkheid

Tijdens de Hoever Heerlijkheid kun je genieten van de  gmondse cultuur, geschiedenis,  kunst en meer! De Hoever Heerlijkheid is onderdeel van het Hoever Dorpsfeest dat elk tweede weekend van juni plaatsvindt.

Thema
Elk jaar wordt een andere periode uit de rijke Egmondse geschiedenis uitgelicht. Dit jaar gaan we terug naar 1900 - 1930 met het thema 'Neringen en ambachten'. Er is een tingieter, touwslager, houtdraaier, leerbewerker, hoefsmid en het midwinterhoorn gilde.

Activiteiten

En heb je altijd al eens willen boogschieten? Dat kan nu ook op het toernooiveld. Ook erg leuk is een ritje maken met de paardentram, daarvoor moet je naar de Slotweg, hoek Schoolstraat.

De roofvogelshow is geheel in stijl... op de Slotruïne!

Kinderen kunnen o.a. oudhollandse spelletjes doen, er is een échte superleuke kinderboekentekenaar - Philip Hopman, de tekenaar van Boer Boris boeken - waar ze samen mee kunnen tekenen en er is nog veel meer voor the kids te doen.

Je kunt ook fijn luisteren naar muziek en overal eten en drinken. Dus wat wil je nog meer? Kom lekker naar Egmond aan de Hoef!

Hier vind je het volledige programma van Hoever Heerlijkheid

Hoever Heerlijkheid

Slotweg
Egmond aan den Hoef

hoeverheerlijkheid.nl
Datum
Zondag 11 juni 2023
Tijden

13.00 - 18.00 uur

Entree

Gratis