Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond
Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond

Zowel in het Grand Café als het restaurant krijg je een warm onthaal door de broers Pieter-Bas en Reindert-Jan Antoons en hun crew. In de ruim 18 jaar dat zij eigenaar zijn hebben zij een prachtig horecabedrijf neergezet, waar je net zo makkelijk even voor een kop Laurentis koffie langs komt als een uitgebreid menu.

Terras
Op het verwarmde terras zie je de mensen van strand naar winkelstraat lopen, terwijl je geniet van een lekker drankje of smakelijke maaltijd.

Restaurant
In het restaurant kun je heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. De capitoneerde banken en stoelen gecombineerd met robuust eiken en rvs, waarbij strandelementen natuurlijk niet ontbreken geven het een verrassend en stoer uiterlijk. De sfeervolle openhaard, de mooie verlichting en de shutters maken het plaatje compleet.

Grand Café
Het gaat er ietsje informeler aan toe in het Grand café waar je net als in het restaurant kunt bijkletsen, relaxen en genieten van een drankje en een hapje. De koffie of thee met vers banketbakkersgebak is er niet te versmaden.

Sport
In het Grand Café zijn alle sportevenementen te volgen op de tv-schermen zoals o.a. voetbal, tennis, Formule 1, golfen, Tour de France en darten. Met veel sportliefhebbers en eten en drinken binnen handbereik kun je er zeker van zijn dat het hartstikke gezellig wordt!

Vakantie appartementen
Wil je langer dan een dagje in Egmond aan Zee verblijven? Boek dan eens een paar dagen in de Four Seasons appartementen. Zij vormen de ideale uitvalbasis voor je uitstapjes.

Grand Café Restaurant Het Wapen van Egmond

Voorstraat 150 - 154
1931 AP Egmond aan Zee

(072) 506 48 35

info@hetwapenvanegmond.nl
www.hetwapenvanegmond.nl
Openingstijden

Elke dag geopend: 09.30 - 01.00 uur
Keuken geopend: 10.00 - 21.30 uur

Gratis Wifi

Meer info over de Four Seasons appartementen vind je hier.

Plan je route
Voorstraat 150 - 154, Egmond aan Zee