Bikeshop Egmond
Bikeshop Egmond Bikeshop Egmond Bikeshop Egmond Bikeshop Egmond Bikeshop Egmond Bikeshop Egmond

Wat maakt deze fietsenwinkel nu zo anders dan andere zaken? Dat is de passie waarmee Carl en Sandy Bikeshop Egmond runnen. Het draait hier niet alleen om het verkopen en verhuren van fietsen. Hier kun je ook terecht voor goed advies over alles wat fietsen in deze mooie omgeving nog leuker maakt. Service, persoonlijke aandacht en advies op maat, dat is waar Carl en Sandy voor staan.

Verkoopt, verhuurt en onderhoudt
Bikeshop Egmond verkoopt, verhuurt en onderhoudt fietsen: stoere stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen en natuurlijk ook kinderfietsen. Bikeshop Egmond is official dealer van Gazelle, Cortina en Scott en levert op verzoek ook fietsen van andere merken. Er zijn regelmatig aanbiedingen; houdt hiervoor de eigen website in de gaten of like de Facebookpagina.

Compleet assortiment accessoires
Om volop te genieten van het fietsen verkoopt Bikeshop Egmond een compleet assortiment accessoires. Tassen en manden van Basil, Niet verkeerd en New Loox. Ook sportieve accessoires zijn te verkrijgen als onderdelen (Shimano, Sram), fietskleding (Nailini) en schoenen (Scott en Shimano), onderkleding van F-lite. Dit is nog maar een klein deel van wat Bikeshop Egmond voor je in de aanbieding heeft, dus er zit niets anders op dan eens langs te fietsen!

Fietsroutes

Bikeshop Egmond ligt in een prachtige omgeving met vele schitterende fietsroutes. Op zoek naar een mooie route? Zij adviseren je graag. Of kijk eens bij de toeristische informatie in het VVV-informatiepunt dat in de winkel staat.

Bikeshop Egmond

Trompstraat 17
1931 EL Egmond aan Zee

(072) 303 05 16

info@bikeshopegmond.nl
www.bikeshopegmond.nl
Openingstijden

Maan- t/m vrijdag
09.00 - 18.00 uur
Zater- en zondag
09.00 - 17.00 uur
In de winterperiode (oktober, na de herfstvakantie, tot Pasen):
Zondag geopend
10.00 - 12.00 uur

Kijk voor actuele openingstijden: www.facebook.com/bikeshopegmond