Land van Fluwel
Land van Fluwel Land van Fluwel Land van Fluwel Land van Fluwel Land van Fluwel

Land van Fluwel is een paradijs voor jong & oud, voor levensgenieters & avonturiers! Een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Het park is opnieuw vernieuwd en uitgebreid.

Er is een super leuke uitkijktoren van maar liefst 11 meter hoog, het Klimparcours (op 2 meter hoogte) is weer open en de Skelterbaan is vernieuwd. Bezoek de Dutch Tulip Experience, overwin jezelf op ons Blote Voetenpad en ga los in het Avonturen Speelparadijs. Kinderen kunnen zich bij mooi weer uren vermaken en lekker afkoelen bij Strand van Fluwel.

Beleef het leukste avontuur aan de Noord-Hollandse kust in Sint Maartenszee. Boeiend en uitdagend voor alle leeftijden.

Je weet niet wat je meemaakt!
Laat je betoveren in de Dutch Tulip Experience. Je wandelt met een audiotour in het sprookjesachtige bos door de historie van Nederlands bekendste icoon: de tulp. Je hoort stap voor stap het boeiende verhaal van deze prachtige bloem. Vanaf de oorsprong in de wildernis, haar avontuur in Turkije en de tulpengekte in de Gouden Eeuw tot hoe de tulp is uitgegroeid tot het icoon van Nederland. In de tulpenbloeitijd is het smullen van de prachtige uitzichten.

Pannenkoekenhuis & Blote Voetenpad
Nadat je inwendige mens hebt versterkt in het spiksplinternieuwe Pannenkoekenhuis is het tijd om de stoute schoenen uit te trekken. Maak je klaar voor een spectaculaire tocht over het nieuwe Blote Voetenpad. Struin 1 kilometer over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen en stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren van 11 meter hoog. Durfals zoeven glijdend weer naar beneden. Met de trap mag natuurlijk ook! Onderweg maak je kennis met interessante verhalen uit de omgeving.

AvonturenSpeelParadijs
Kinderen spelen daarna nog urenlang in het AvonturenSpeelParadijs. Priek & prut, klim, klauter, verstop, skelter en verleg de grenzen, terwijl jij geniet van het heerlijke zonneterras in de tuin en je vergaapt aan veel moois in de cadeau-, souvenir- & bollenshop. De winkel en een deel van het restaurant zijn ook te bezoeken zonder het park te betreden.

Nieuw op Land van Fluwel is “Het Kleine Land”. Een heerlijke speelplaats voor de allerjongste avonturiers en klauterkabouters waar ze de basis kunnen leggen voor een leven vol groot avontuur!

Beleef het samen op Land van Fluwel, het leukste avontuur langs de Noord-Hollandse kust in Sint Maartenszee.

Land van Fluwel

Belkmerweg 65
Sint Maartenszee

(0224) 56 25 55

www.landvanfluwel.nl
Datum
dinsdag 27 oktober 2020
(t/m 1 november 2020)
Openingstijden

woensdag t/m zondag open

LET OP: Het is op dit moment alleen mogelijk om vooraf online tickets te kopen voor Land van Fluwel. Aan de kassa kunnen op dit moment dus geen tickets worden gekocht. Koop hier je tickets. Lees vooraf ook de extra afspraken die gelden bij een bezoek aan Land van Fluwel.

Check de website van Land van Fluwel voor mogelijke wijzigingen.

Entree

Klik hier voor de diverse toegangsprijzen

Extra informatie

Land van Fluwel is ook onderdeel van een fietsroute en heeft een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

De koffiestal en de winkel zijn vrij toegankelijk, zonder dat je entree voor het park hoeft te betalen.