Happy Stones

Heb jij al een Happy Stone gevonden? Of heb je er zelf eentje gemaakt? Dit is een leuke bezigheid om iemand zomaar een lach op het gezicht te schenken.

Happy Stone
Een Happy Stone is een steen die is beschilderd en door iemand zomaar ergens is neergelegd om de vinder blij te maken. Je mag de steen houden, legt 'm weer terug of legt de Happy Stone op een andere plek. Zo ga jij ook iemand blij maken.

Op reis
Het leukste is dat de steen ‘op reis’ gaan, zo worden steeds nieuwe vinders blij gemaakt als ze er eentje vinden. De vinder legt de Happy Stone weer op een andere plek neer, zodat ze gaat 'reizen'. Achterop de steen(tjes) is het adres van een Facebook- en Instagrampagina te vinden. Wat zou het tof zijn als je dan een foto maakt van de steen die je hebt gevonden en dat je je foto op (een van) de pagina('s) plaatst. Zo kan iedereen zien welke reis de steen aflegt.

Zelf maken
Heb je nog stenen? En verf? Maak dan ook een leuke steen en leg m ergens neer om een ander blij te maken.

TIP: leg jouw (gevonden) Happy Stone niet in het bos, op het strand of in de duinen. Met andere woorden: leg 'm niet in de natuur! Daar voelen stenen zich niet thuis.

Happy Stones

Buiten, overal

Datum
woensdag 21 april 2021
(elke dag)
Extra informatie

Je kan dit elke dag doen en het is gratis.

Leg de steen alsjeblieft niet in de natuur, daar voelen stenen zich niet thuis.