DJUS - De Jongens Uit Schoorl
DJUS - De Jongens Uit Schoorl DJUS - De Jongens Uit Schoorl DJUS - De Jongens Uit Schoorl DJUS - De Jongens Uit Schoorl DJUS - De Jongens Uit Schoorl DJUS - De Jongens Uit Schoorl

In Camperduin word je verrast door het brede strand en.... een unieke lagune. Een gaaf en spiegelglad meertje op het strand van Camperduin dat de ideale locatie is om kennis te maken met diverse activiteiten, zoals suppen (stand up paddling), wind-, kite- en golfsurfen.

Lagunepaviljoen
Op deze bizar mooie plek op het activiteitenstrand vind je het lagunepaviljoen: Hookipa. Zij zien de duinen als speeltuin en het strand als pretpark, met de lagune en branding als grootste attracties. In het lagunepaviljoen kun je lekker chillen. Ook kun je je eigen (surf)spullen opslaan of je omkleden en douchen in de ruime kleedkamers.

DJUS
De Jongens uit Schoorl (DJUS) zijn sinds 1996 dé specialist voor sportieve en ontspannende activiteiten in Schoorl, Bergen, Egmond, Castricum en Zandvoort, waarbij veiligheid, kwaliteit en plezier centraal staat! Leuk met een groep vrienden, familie, collega’s of relaties weg uit de dagelijkse sleur. Informeel, gezellig en inspirerend!

Arrangementen
Je kunt uit diverse arrangementen kiezen als je met een groep een dagje iets anders dan anders wilt. Wat dacht je van: Break in room, Foto Fun Fietstocht, Familie Robinson of Struinen Door De Duinen. Om maar wat leuke arrangementen te noemen.

Zomerkampen
Speciaal voor de jeugd van 7 t/m 11, 12 t/m 15 jaar en 14 t/m 18 jaar zijn drie uiteenlopende, actieve zomerkampen uitgezet, die je kunt boeken als dagkamp of inclusief overnachting.

Watersporten
En natuurlijk kun je er allerlei watersporten doen: surfen met de iRig, golfsurfen, SUPPEN (Standing Up Padling), kitesurfen en je zeezwemdiploma halen.

Gegarandeerd heb je een tropische ervaring in de lagune en branding van Camperduin.
​Weer of geen weer.

DJUS - De Jongens Uit Schoorl

(072) 509 27 73
(06) 51 81 68 32

www.djus.nl
Datum
donderdag 14 november 2019
(elke dag in overleg mogelijk)