De Kolibrie - Pompoenfair
De Kolibrie - Pompoenfair De Kolibrie - Pompoenfair De Kolibrie - Pompoenfair De Kolibrie - Pompoenfair De Kolibrie - Pompoenfair

Kom naar de sfeervolle, landelijke en oergezellige pompoenfair waar je de hele dag kunt genieten van lekkers en leuks! Zo neemt de imker zijn eigen bijen en honing mee en zijn er andere biologische producten als heerlijk gerookte zalm, ijs, kaas, zelfgemaakte jam en vers fruit en zijn er pompoenen is alle soorten en maten!

Demonstraties

Leuk om te zien zijn de demonstraties van oude ambachten, pottenbakken en rieten manden maken.

En verder...

...zijn er kramen met planten, bollen, brocante, kleding en nog veel meer. Tussendoor kun je nog een wijntje of biertje proeven en andere lekkernijen. Of je strijkt neer op het terras voor een kommetje pompoensoep, kopje koffie of thee met lekkers waar de livemuziek van band Unicorn voor gezelligheid zorgt.

Deze pompoenfair is een absolute aanrader om te bezoeken!

De pompoenfair vindt plaats op het terrein van Landschapscamping De Kolibrie. Camping de Kolibrie is een SVR camping. Al zou je dat met 120 plekken niet zeggen, maar met een enthousiaste familie aan het roer houden ze het kleinschalige en gezellige gevoel er goed in. De camping ligt in de kuststreek, met het strand om de hoek. Ook de steden Schagen en Alkmaar zijn goed te bereiden en zeker een bezoekje waard. De camping ligt naast recreatiegebied Geestmerambacht waar je gemakkelijk lopend en fietsend naartoe kunt om te genieten van de mooie natuur en vele mogelijkheden zoals zwemmen, mountainbiken, vissen en spelen bij de speelstrandjes voor de kinderen.

De Kolibrie - Pompoenfair

De Groet 2
Warmenhuizen

(0226) 39 45 39

info@dekolibrie.eu
dekolibrie.eu
Datum
Zondag 24 september 2023
Tijden

10.00 - 17.00 uur

Entree

€ 4,-
Kinderen tot 12 jaar € 1,-

Extra informatie

Parkeren is gratis.

Het terrein is rolstoeltoegankelijk (grasveld).

Honden zijn aangelijnd toegestaan.