Moon Yoga Club

Geniet van meer dan 125 Yoga & Mindfulness lessen per maand gegeven door top docenten uit heel Nederland. Ervaar meer innerlijke rust door Yoga te combineren met een massage, kristal therapie of coaching & healing consult.

Bij Moon Yoga Club vind je een combinatie van de eeuwenoude traditie van yoga met de know how van nu. De yogalessen zijn speciaal ontworpen om de energie van het lichaam vrij te laten stromen.

Thema's
​Er zijn 6 verschillende Moon Yoga Club lessen met elk een eigen thema. Ze detoxen en brengen de hormoonhuishouding weer in balans. Stimuleren gewichtsverlies, ontspanning en een stralende huid.

Class levels
Alle lessen zijn toegankelijk voor beginners en uitdagend voor gevorderden. Moon Yoga Club lessen zijn onderverdeeld in 4 levels, passend bij ieders niveau.

Events en Workshops
Regelmatig zijn er events en workshops waaraan je kunt deelnemen. Ze zijn mindful, geven inspiratie en helpen je het maximale uit jezelf te halen.

State of art yoga studio
De studio, gemaakt van natuurlijke materialen, is architectonisch zo ontworpen dat het een oase van rust biedt in drukke, stressvolle levens. De constante toevoer van frisse lucht zorgt dat de studio een zuurstofrijke en schone omgeving is.

Reserveer je mat via moonyogaclub.com of via de gratis Moon Yoga Club app.

Moon Yoga Club

Prins Hendriklaan 7
1862 EK Bergen nh

(072) 743 60 11

info@moonyogaclub.com
moonyogaclub.com
Datum
donderdag 14 november 2019
(hele jaar geopend)
Openingtijden

Diverse. Bekijk hiervoor de openingstijden op de website.

Entree

Diverse mogelijkheden; raadpleeg de website.