de Pioen goudsmeden
de Pioen goudsmeden de Pioen goudsmeden de Pioen goudsmeden de Pioen goudsmeden de Pioen goudsmeden de Pioen goudsmeden

Het kan een uitdaging zijn om die juiste ring of ketting te vinden. Dat is niet het geval bij de Pioen. Deze bijzondere goudsmederij heeft de gave om juwelen te creëren volgens jouw exacte wensen. Van klassieke ring tot moderne halsketting, jij bent het die het design bepaalt.

Van passie tot concept
Meester goudsmid Maarten van der Zon helpt je vanuit zijn passie van concept tot het uiteindelijke product. De reis die hiervoor wordt gemaakt is een mooie ontdekkingsreis om zo te komen tot een bijzonder en persoonlijk sieraad.

Winkel

De sieraden in de sfeervolle winkel van de Pioen zijn allen van eigen hand en divers van stijl. Herkenbaar is de mooie afwerking. De modellen kun je gebruiken ter inspiratie of je kunt ze direct aanschaffen. Net zoals de prachtige collectie horloges van het stijlvolle Deense merk Bering.

Van oud naar nieuw
Steeds vaker komt het voor dat sieraden niet meer worden gedragen. Kijk ook eens naar jouw sieraden, want zij kunnen dienen als een mooie basis voor een nieuw sieraad. Behoud van emotie en uiteraard ook een behoorlijke besparing op het totale bedrag van je nieuwe puur persoonlijke sieraad. Hoe leuk is dat?! Het begint met een schoon blaadje en dan begint het ontwerpen...

Breng ook een bezoek aan de Pioen en laat je verrassen door zoveel vakmanschap.

de Pioen goudsmeden

Kleine Dorpsstraat 22
1861 KN Bergen nh

(072) 581 33 22

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten