Brouwerij Egmond aan Zee
Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee Brouwerij Egmond aan Zee

Brouwerij Egmond is een prima locatie voor de echte bierliefhebber of eentje die het nog wil worden. Individueel en voor kleine en grote groepen. En... iedere rondleiding eindigt in het gezellige proeflokaal.

Rondleiding
Tijdens de rondleiding hoor je over de belangrijke items rond de brouwerij, de geschiedenis, het brouwproces, de grondstoffen, alle duurzaamheidsinspanningen en het prachtige bierassortiment. Er zijn iedere vrijdag en zaterdag rondleidingen, reserveer ze van te voren via de website van de brouwerij.

Proeverij
Tijdens de proeverij maak je kennis met de diverse soorten bier die ter plekke zijn gebrouwen. Het percentage wordt langzaam opgebouwd... en bij iedere 'gang' vertelt een enthousiaste vrijwilligers iets over het bier.

Brouwerijwinkel
In de brouwerijwinkel kun je alle biologische Sancti Adalberti abdijbieren en leuke geschenkartikelen kopen. Dit kan ook via de webshop.

Arrangementen
Er zijn verschillende arrangementen (op maat) mogelijk. Bekijk eens een paar voorbeelden.

Rondleidingen, arrangementen en proeverijen zijn het hele jaar mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden!

Brouwerij Egmond aan Zee

Weg over de Bisschop 1 B
Egmond aan den Hoef

(072) 303 04 04

info@brouwerijegmond.nl
www.brouwerijegmond.nl
Datum
donderdag 30 juni 2022
Openingstijden

Vrijdag en zaterdag:
12.00 - 20.00 uur
Ook op afspraak.

Extra informatie

Reserveren voor groepen groter dan 20 personen of op andere dagen: Jaimy Tuls proeflokaal@brouwerijegmond.nl