blooming Escape Room
blooming Escape Room blooming Escape Room blooming Escape Room

Diep verscholen in de bossen, staat de cabin van de ietwat mislukte professor dr. Carl. Dr. Carl had slechts één doel in zijn leven: een zelfvoorzienende duurzame superbrandstof ontwikkelen. Maar helaas... door een treurig ongeval bij een experiment is hij niet meer in staat zijn levenswerk voort te zetten. Hij is daarom op zoek naar een opvolger. Wie o wie? Ben jij misschien zijn opvolger?

Het perfecte uitje is daar!
De blooming escape route is voor jong en oud en is voor iedereen, ook voor niet hotelgasten. Het spel duurt tussen de anderhalf en twee uur en bestaat uit een mooie wandeling door het blooming bos in combinatie met uitdagende puzzels en een spannend eindspel.

En... is het gelukt? Strijk dan neer op het terras van de brasserie voor een heerlijke culinaire verrassing of zoek de luxe van je kamer op (indien je bij blooming overnacht), om nog extra lang na te genieten van dit leuke avontuur.

blooming
blooming Escape Room Dr. Carls Cabin maakt onderdeel uit van de blooming groep. De blooming groep bestaat naast het hotel uit landgoed Het Hof en de Villa eveneens gevestigd in Bergen, blooming beach in Bergen aan Zee en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel.

blooming schrijf je met een kleine b, omdat de medewerkers het als een werkwoord zien. En heel officieel hoort er geen puntje op de i, die zetten zij er graag samen met jou op.

Meer weten over de filosofie van blooming? Lees hier verder...

blooming Escape Room

Datum
dinsdag 7 februari 2023
(elke dag mogelijk)
Tarieven 2022

Prijs per 2 personen € 60,-

Prijs per 3 personen € 75,-

Prijs per 4 personen € 90,-

Prijs per 5 tot 6 personen € 100,-

Extra informatie

Reserveer je 'escape' via  (072) 582 05 20